Training

In onze trainingen staat de ontwikkeling van vaardigheden die nodig zijn voor effectieve communicatie binnen en buiten de wetenschap centraal. Naast twee brede introductietrainingen (gericht op resp. presenteren en media) bieden we trainingen waarin de nadruk ligt op praktische vaardigheden, persoonlijke vaardigheden, een specifiek medium, setting of publiek. Daarnaast hebben we een persoonlijk trainingstraject voor kandidaten voor onderzoeksbeurzen.

Coaching

Soms zorgen blokkades ervoor dat optimaal functioneren niet lukt. Dat kan de samenwerking met collega’s frustreren, maar ook in de weg zitten bij het voorbereiden op en geven van een belangrijke presentatie. Aan de hand van dit soort concrete vragen richt onze personal coaching zich op de ontwikkeling van vaardigheden en het verhogen van de effectiviteit.

Communicatie

Naast onze training en coaching ontwerpen we ook slides voor keynotes of de presentaties die onderdeel uitmaken van interviews bij NWO of ERC en illustraties voor onderzoeksvoorstellen. Onze support beperkt zich niet tot het tekenen van plaatjes. We denken graag mee over de belangrijke stappen die daaraan vooraf gaan: van idee naar verhaal en van verhaal naar ontwerp.