Wat klanten over ons zeggen

Met Hermen Visser heb ik nauw samengewerkt bij de voorbereiding van het (succesvolle) interview voor een Zwaartekrachtaanvraag. De interactie was snel, effectief, creatief en vrolijk. Hermen weet genoeg van wetenschap in de breedte om de juiste vragen te stellen en scherpte te bevorderen. Hij weet gelukkig ook weinig genoeg om valkuilen en misverstanden voor niet-specialisten snel te detecteren en onschadelijk te helpen maken. Het was een groot plezier om met hem te werken.

Ineke Sluiter - hoogleraar Grieks Universiteit Leiden; hoofdaanvrager van het Zwaartekrachtprogramma ‘Anchoring Innovation’

Trainers

Kick Moors

Kick Moors

Kick Moors Kick Moors (1954) is historicus en werkte in diverse organisaties als manager, HR adviseur, coach en trainer. In zijn werk helpt hij wetenschappers verder in hun ontwikkeling. Kick is een geëngageerde en ervaren trainer en coach die snel doorheeft waar de schoen wringt en mensen helpt om hun belemmeringen te overkomen.  

Hermen Visser

Hermen Visser

Hermen Visser (1985) studeerde biologie in Leiden. Sinds zijn studie werkt hij als wetenschapsjournalist en trainer. Hij traint wetenschappers die zijn uitgenodigd voor een interview bij NWO (Veni, Vidi, Vici, Zwaartekracht) of ERC (Starting, Consolidator, Advanced) beurzen. Zijn focus ligt hierbij op het perfectioneren van de verhaallijn en slides. Daarnaast ontwikkelt en geeft hij trainingen gericht op o.m. presenteren, media en bloggen.